Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا در خصوص آخرین وضعیت ارائه خدمت در مراکز تعویض پلاک در سراسرکشور اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به خروج مراکز سه استان مازندران، گلستان و اردبیل از وضعیت قرمز، می‌توان گفت که مراکز تعویض پلاک در تمامی مراکز استان‌ها فعال بوده و به هموطنان خدمت ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا در پاسخ به پرسش فارس در خصوص تمدید وکالتنامه‌های خرید و فروش خودرو اعلام کرد: مدت تمدید وکالتنامه‌های منقضی با توجه به مدت زمان تعطیلی مراکز تعویض پلاک در شهر‌ها تعیین می‌شود؛ به طور مثال مراکز تعویض پلاک در تهران دو هفته تعطیل بود و بر این اساس اعتبار وکالتنامه‌های منقضی ۱۵ روز افزایش یافت؛ اما در مراکز استان‌های مازندران، گلستان و اردبیل که ۲۳ روز تعطیل بود مدت زمان اعتبار وکالتنامه‌ها ۲۳ روز افزایش یافته است.

وی با بیان این مطلب که هموطنان باید با مراجعه به سایت پلیس راهور ۱۲۰ و از طریق «نوبت‌دهی اینترنتی» با رزرو بازه زمانی مد نظر به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند اظهار داشت: ساعت کاری مراکز تعویض پلاک از ۷ تا ۱۵ است.

وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص آخرین آمار مراجعه هموطنان به مراکز تعویض پلاک از طریق نوبت‌دهی اینترنتی گفت: از اول مرداد تاکنون حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر از طریق نوبت دهی اینترنتی خدمات تعویض پلاک را دریافت کرده‌اند.

گفتنی است پلیس راهور ناجا در راستای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی و ابلاغی؛ همچنین کاستن از تجمع و معطلی مردم در مراکز تعویض پلاک، سامانه نوبت دهی اینترنتی را راه‌اندازی و به مرحله اجرا گذاشته است.     منبع:فارس

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تعویض پلاک پارسی خبر پلیس راهور مراکز تعویض پلاک نوبت دهی اینترنتی وکالتنامه ها پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد

به گزارش   ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

????معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • توقیف ۸۵ خودرو حادثه‌ ساز در خراسان رضوی
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • تصادف ۶ خودرو سواری در این بزرگراه تهران
  • جزییات تصادف زنجیره‌ای ۶ خودرو در بزرگراه ستاری تهران
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟