Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گذشته اگر شخصی قصد داشت نامه ای را از شهری به شهر دیگر بفرستد و یا عکسی را به جایی ارسال کند، لازم بود عکس یا نامه را به صورت فیزیکی به شهر مقصد ارسال کند و این کار چند روز و یا چند ساعت طول می کشید. در مواردی کاملا مشابه مانند دیدن کسی و جلسه با او نیز شخص می بایست به صورت حضوری در محل حضور پیدا می کرد و یا برای خرید وسایل مورد نیاز لازم بود که شخص حضوری به محل مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی اوقات لازم است برای رزرو نوبت در بیمارستان و یا مطب شخصی دکتر در یک شهر به صورت حضوری به بیمارستان و یا مطب دکتر و یا کلینیک مراجعه کرد و نوبت خود را برای بیمار از دکتر رزرو کرد. امروزه با پیشرفت های وسیعی که حاصل شده که در گذشته حتی تصور آن برای ما محال و غیر ممکن بود، به راحتی می توان بدون حضور در محل خرید انجام داد، شخص مورد نظر خود را از راه دور دید و یا نوبت خود را به صورت آنلاین رزرو کرد.

در دنیایی زندگی می کنیم که هزینه و وقت برای هر شخصی اهمیت بسیار زیادی دارد و افراد به جای اینکه راه طولانی و هزینه بسیار زیادی را متحمل شوند، می توانند کار خود را در کمترین زمان و کمترین هزینه ممکن انجام دهند.

راهنمای چگونگی استفاده از نوبت دهی آنلاین وارد سایت های نوبت دهی آنلاین همانند پذیرش 24 خواهیم شد. البته در صورت داشتن اپلیکیشن هم می توان از آن استفاده کرد که کمک بسیار شایانی در سهولت انجام کار خواهد کرد.

در قسمتی از سایت یک منو طراحی شده است که روی آن منو شهر مورد نظر که پزشک معالج در آن واقع است، نام پزشک مورد نظر، تخصص پزشک، روز های کاری او و همچنین نام مراکز درمانی به صورتی کاملا منظم و دقیق طراحی شده است.

هر بیمار برای مراجعه به پزشک مورد نظر خود اطلاعات مخصوص خود را دارد. از جمله این اطلاعات می توان به نام پزشک، تخصص پزشک، تاریخ و روز هایی که پزشک در کلینیک،مطب و یا بیمارستان حضور دارد، مراکز درمانی ذکر شده در سایت و شهر مورد نظر که پزشک در آن شهر فعالیت دارد اشاره کرد. بیمار با وارد کردن مشخصات پزشک معالج به مرحله بعد که ثبت کردن مشخصات فردی خود است وارد می شود که در آن معمولا شماره همراه و کد ملی بیمار از او دریافت خواهد شد. سپس بعد از تکمیل تمامی مراحل یک بار دیگر اطلاعات پزشک و بیمار در صفحه ای نمایش داده می شود که در صورت صحیح بودن تمامی اطلاعات وارد شده بیمار باید تایید نهایی را انجام دهد و به این ترتیب نوبت به راحتی رزرو می شود. تمامی اطلاعات وارد شده توسط بیمار در سایت مورد نظر ثبت شده و برای هر پزشک به صورت جداگانه لیستی فراهم می شود که تحویل منشی داده شده و نسبت به ساعت و تاریخ رزرو ذکر شده آن اقدام به پذیرش بیمار خواهد شد.  مزایای استفاده از نوبت دهی آنلاین برای بیماران با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در هر خانواده معمولا تمامی خانواده ها به گوشی های هوشمند دسترسی دارند. بنابراین دسترسی به سایت های نوبت دهی بسیار سهل و آسان است و موجب صرفه جویی در وقت می شود. در مراجعات حضوری شخص باید برای پیدا کردن دکتر مورد نظر در صورت عدم آشنایی قبلی با دکتر به دنبال پزشک مورد نظر با تخصص مورد نیاز بگردد در حالی که با رزرو آنلاین، نشانی پزشک به راحتی در دسترس قرار می گیرد. برای رزرو نوبت به صورت حضوری شخص باید در بهترین حالت که پزشک در شهر محل اقامت بیمار باشد، مسافتی را طی کند تا نوبتی را برای بیمار رزرو کند اما در رزرو نوبت آنلاین این مشکل پیش نمی آید. بنابراین یکی دیگر از مزایای رزرو نوبت آنلاین، کاهش میزان رفت و آمد بیمار به مطب پزشک است. با توجه به کاهش رفت و آمد بیمار به مطب طبیعتا از میزان ترافیک شهری نیز کاسته خواهد شد و همچنین هزینه رفت و آمد هم کمتر می شود. در نوبت دهی حضوری بیمار توجهی به اطلاعات پزشک مورد نظر ندارد، در صورتی که در رزرو آنلاین بیمار اطلاعات کامل پزشک را مشاهده می کند. در این روش از نوبت گیری، آدرس دقیق مطب پزشک قابل مشاهده است که در گوگل مپ به راحتی دسترسی به نشانی ایجاد می شود.

دلایل استقبال پزشکان از نوبت دهی آنلاین

با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ظهور فناوری های جدید روزمره خانواده ها حتی غذای خود را هم به صورت آنلاین سفارش می دهند و یا کوچکترین خرید های خود را آنلاین انجام می دهند. پزشکان و مراجعان به آن ها نیز از این قائله مستثنی نیستند. با این روش بیماران کمتر به مطب مراجعه کرده و همین امر باعث شده که تعداد مراجعین به پزشکانی که نوبت دهی حضوری دارند کاهش چشمگیری داشته باشد.

پزشکان با مراجعه به سایت رزرو و‌ نوبت دهی آنلاین و ثبت نام در آن می توانند تعداد مراجعین خود را به راحتی افزایش دهند و پس از افزایش تعداد مراجعین خود، درصدی از ویزیت خود را در قبال افزایش مراجعین به سایت پرداخت کنند.

نوبت دهی آنلاین برای افراد ساکن در شهرستان ها

در حال حاضر روزانه افراد بسیار زیادی از شهرستان ها برای مراجعه به مراکز پزشکی و مطب ها اقدام می نمایند. مراجعین عزیز از شهرستان ها  باید یک بار برای رزرو نوبت مسیر بسیار زیادی را طی کنند و نوبت خود را رزرو کنند و یک بار دیگر هم این مسیر را برای معالجه طی کنند که زمان و هزینه زیادی را از آن ها می گیرد.

با مزایای نوبت دهی انلاین برای پزشکان آشنا شوید      امروزه افراد بسیار زیادی برای رزرو نوبت پزشک معالج خود به سایت های نوبت دهی مراجعه می کنند که تعدادی از پزشکان در آن ثبت نام کرده اند و توضیحاتی را در باب تخصص خود را در آن ارائه کرده اند. حال در هنگام بازدید شخص از سایت به صورت خواسته و نا خواسته مراجعین سایت های نوبت دهی با این اسامی رو به رو می شوند.

بنابراین این سایت ها مکانی بسیار مناسب برای ارائه تخصص خود به افراد می باشند و یک تبلیغ بسیار مفید، کار آمد، کاملا رایگان و پر بازده برای پزشکان محسوب می شود.

پزشکان در سایت های نوبت دهی می توانند رزومه خود را قرار دهند تا مراجعین بیشتر با پزشک و رزومه او آشنا شوند. همچنین در این سایت ها امکان نظر سنجی تلفنی و همچنین نظر سنجی در سایت وجود دارد که مراجعین می توانند پیشنهادات و انتقادات خود را در آن ثبت کنند. این کار موجب رفع عیوب و تقویت نقاط قوت پزشک می شود. برای دریافت مشاوره آنلاین به چه صورتی می‌توانیم اقدام کنیم ؟

برای دریافت مشاوره پزشکی تلفنی از پزشک انلاین نیازی به شماره مشاوره پزشکی یا شماره تلفن دکتر انلاین ندارید فقط کافیست از اپلیکیشن پزشک آنلاین و یا سایت پذیرش24 اقدام به اخذ نوبت مشاوره نمایید. در صورتی که از سایت اقدام به دریافت نوبت می‌نمایید کافیست

ابتدا تخصص مورد نظر خود را انتخاب کنید.

پزشک تلفنی و مشاور انلاین مورد نظر خود را بر اساس امتیاز یا نظر کاربران انتخاب کنید.

در صورتی که تمایل به گفتگو با پزشک به صورت تلفنی دارید، مشاوره تلفنی و در صورتی که تمایل به چت با پزشک به صورت متنی و صوتی داشته و نیاز به ارسال مستندات دارید، مشاوره تلفنی را انتخاب کنید

شماره موبایل خود را ثبت کرده و وارد شوید.

دکتر مشاوره انلاین به زودی با شما ارتباط خواهد گرفت. در صورتی که کد تخفیف دارید وارد کرده و هزینه مشاوره 24 را پرداخت کنید. در صورتی که کد تخفیف صد درصدی داشته باشید، مشاوره رایگان آنلاین خواهید گرفت.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نوبت دهی اینترنتی سایت های نوبت دهی نوبت دهی آنلاین پزشک مورد نظر مورد نظر خود بسیار زیادی سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست

سیدمحمد میرخانی، مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی می‌گوید: «هیچ‌وقت نمی‌توان گفت، یک نفر به چه علت اقدام به خودکشی کرده است. قطعا عوامل زیادی در این موضوع نقش دارند، اما به‌طور کلی مسائلی در جامعه پزشکی وجود دارد که ممکن است تشدیدکننده عوامل شخصی فرد شود.» به نوشته روزامه دنیای اقتصاد، او معتقد است:«زمانی رشته پزشکی، رشته بسیار محبوبی بود و موقعیت مالی خوبی هم داشت. پزشک با مداوا کردن بیمار حس خوبی پیدا می‌کرد و از جایگاه مطلوبی بهره‌مند می‌شد، اما متاسفانه در چند دهه اخیر مشکلات مالی بیشتر شده است. پزشکان معمولا به دلیل شرایط شغلی از نظر خانوادگی و عاطفی حساس‌تر می‌شوند و از سوی دیگر بیداری‌های مکرر فرد را به‌شدت آسیب‌پذیر می‌کند.» میرخانی با بیان مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار روی خودکشی پزشکان می‌گوید: «یکی دیگر از عوامل، سختی کار است که وقتی با ناکامی‌های پزشکی روبه‌رو شود، فرد را دچار ناراحتی عمیق می‌کند. از سوی دیگر بحث برخوردهای خشن بیمار و خانواده‌های بیمار با پزشک است. چون موقعیت پزشکان در چند سال گذشته افت کرده است. در بسیاری مواقع خانواده خیلی از بیمارهایی که فوت کردند؛ پزشک را مقصر جلوه می‌دهند. خانواده بیمار معمولا بدون هیچ بررسی برخوردهای خشن نسبت به پزشک معالج اعمال می‌کنند. مواردی دیده شده که حتی به پزشکان حمله کردند یا آنها را با چاقو زدند. به‌طور کلی میزان امنیت پزشکان پایین آمده است.» او یکی دیگر از عوامل موثر بر حال کنونی پزشکان را محیط پادگانی بیمارستان‌ها عنوان می‌کند: «این موضوع به خصوص در مورد رزیدنت‌ها صدق می‌کند. آنها گاهی ۷۲ ساعت نمی‌توانند بخوابند و این شرایط به‌شدت خطرناک است. معمولا این شرایط آنها را دچار افسردگی می‌کند و نیاز به درمان دارند، اما گاهی وقت‌ها این درمان به موقع انجام نمی‌شود. شاید باورش سخت باشد، اما یک پزشک ممکن است تنها فرصت خوابیدن و حمام رفتن را پیدا کند و بیشتر وقت‌ها مشکلاتش لاینحل باقی می‌ماند.»

پیش از این، علی سلحشور، سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی ایران هشدار داده بود: «این حجم از افسردگی میان ‌پزشکان جوان بی‌سابقه است!»

یک مطالعه‌ در سال ۱۴۰۰ درباره وضعیت سلامتی رزیدنت‌های در حال تحصیل در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نشان می‌دهد: «۲۳درصد از دستیاران پزشکی دارای افسردگی شدید تا بسیار شدید بوده‌اند. حدود ۲۵درصد از افراد اضطراب شدید تا بسیار شدید و نزدیک به ۳۴درصد از آنها استرس شدید تا بسیار شدید داشته‌اند.» میرخانی یکی دیگر از ریشه‌های اصلی این شرایط را دوران رزیدنتی می‌داند: «در سیستم سلامت و بهداشت ما تحقیر سیستماتیک وجود دارد. ساختار به‌گونه‌ای است که از رزیدنت بیگاری می‌کشند و او هم هیچ راه فراری ندارد. او نمی‌تواند کوچک‌ترین مخالفتی با بالادستی خود داشته باشد چراکه طبق قراردادی که دارد ممکن است که پای ضامن‌ها و وثیقه‌ای که گذاشته، پیش کشیده شود. بنابراین ترجیح می‌دهد سکوت کند. به هر حال بیشتر این افراد امکان ازدواج ندارند و در یک محیط ناامن زندگی می‌کنند.» سعید بابایی، روان‌شناس با توجه به خودکشی‌های اخیر پزشکان توصیه می‌کند: «هر چقدر ما شرایط خوبی داشته باشیم و از تمام اختلال‌ها به دور باشیم مثل افسردگی و اضطراب، ممکن است حس ناکافی بودن ما را به پوچی برساند و تمام تروماهای دوران کودکی تاثیر مستقیم رویمان بگذارد.» زندگی در اتاق‌های محقر

میرخانی در ادامه عوامل تاثیرگذار روی حال کنونی جامعه پزشکی می‌گوید: «بسیاری از دانشجویان پزشکی برخلاف تصور عمومی در دوران گذراندن طرحشان در شهرستان‌ها معمولا در اتاق‌های محقر زندگی می‌کنند. شما ببینید چند عامل آنها را تحت‌تاثیر قرار داده است. پس وقتی همه این عوامل دست به دست هم می‌دهند برخی به پایان زندگی می‌اندیشند.»

میرخانی با تاکید بر این مساله که «خودکشی در دین ما اخلاقی و پسندیده نیست» یادآوری می‌کند: «افرادی که خودکشی می‌کنند در شرایط خاص روحی قرار می‌گیرند و آگاهی خود را به زندگی از دست می‌دهند و عملشان ناخودآگاهانه است. بنابراین این امر یاغی‌گری در برابر خدا یا کفر نیست.»

اگر چه ممکن است این مساله به میان آید که پیش از این هم خیلی از رزیدنت‌ها و پزشکان با این عوامل دست‌وپنجه نرم می‌کردند، با این حال میرخانی می‌گوید: «زمانی مردم برای پزشکان احترام زیادی قائل بودند، اما اکنون اقبال عمومی جامعه از دست رفته است. دیگر احترام پیشین خود را ندارند. ارتباط میان مردم و پزشکان نامناسب شده است و دلیل این امر به ساختار بهداشت کشور برمی‌گردد. هزینه‌های درمان بالا رفته است و بیمه‌ها معمولا این هزینه را نمی‌پردازند و بیمار و پزشک رودرروی هم قرار می‌گیرند.»

حال باید دید که مسوولان چه راه‌حلی برای برون‌رفت از شرایط کنونی دارند و چگونه می‌توانند محیط پزشکان را امن کنند تا این اندازه تنها نباشند تا به جایی برسند که حتی از فرزند خود بگذرند و خود را بکشند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900407

دیگر خبرها

  • آزمون ناتی تضمینی ، راهنمای اخذ مدرک NAATI صفر تا صد
  • پخش زنده جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ یکشنبه ۹‌ اردیبهشت از تلویزیون و آنلاین
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • ساعت پخش زنده بازی پاری سن ژرمن و لو هاور + پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الخلیج + پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی دورتموند و لایپزیگ + پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی لیورپول و وستهام + پخش آنلاین
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟